Tapaturmasiivoukset

Hautauspalvelu Väisänen Oy hoitaa tapaturmasiivoukset yhteistyössä Lapin monipalvelun kanssa Kemissä. Tutustu tällä sivulla kalmasiivoukseen ja erikoissiivouspalveluihimme.

Yhteystietomme

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin vain, palvelemme tarpeen mukaan ympäri vuorokauden 040 86 91 833

Kalmasiivous

Kalma-asunnolla tarkoitetaan asuntoa, jonne on henkilön menehtymisestä seurannut vaurioita kiinteistön rakenteille sekä irtaimistolle. Kalmasiivouksessa eritteet ja lika poistetaan asunnosta, sekä suoritetaan tarvittavat hajunpoistokäsittelyt. Tavoitteena on saada tilanne normalisoitua mahdollisimman nopeasti ja palvelumme mahdollistavat sen, että asiakkaalle voidaan luovuttaa täysin asuinvalmiit tilat.

 

Kalmasiivous on vaativa ja aina ammattilaisille jätettävä siivous, jota ei voi tehdä kotisiivouksen välineillä, vaan se vaatii oikeanlaiset suojautumiset ja tarvikkeet.

Perinpohjaisen siivouksen ja desinfioinnin ohessa pyritään estämään rakenteiden vaurioitumista ja saada asunto nopeasti asumiskuntoon ja turvalliseksi oleskella.

 

Siivouksen lisäksi teemme tiloihin tilanteen mukaan otsonoinnin tai ionisoinnin. Kalman haju pinttyy hyvin helposti pintamateriaaleihin ja irtaimistoon. Näillä menetelmillä saadaan huoneilmasta poistettua hajuhaittoja sekä mahdolliset bakteerit ja virukset. Aina ei pelkkä hajunpoisto kuitenkaan riitä, vaan vaurioituneet pintamateriaalit ja rakenteet on purettava, jotta hajuhaitat saadaan poistettua. Kalmasiivouksen jälkeen on aina saatavilla raportti, josta ilmenee kohteen korjaustarpeet. Raportin tekevät siivouksen ja rakentamisen ammattilaisemme yhdessä.

 

Tarjoamme myös ammattitaitoista saneerausta, jolla asunto saadaan kerralla asuinvalmiiksi. Lapin Monipalvelu Oy on ensisijaisesti tunnettu saneerausrakentamisestaan, joten hoidamme kaikki rakentamiseen ja kiinteistönhoitoon liittyvät tarpeet.

 

Kalmasiivouksen ja rakentamisen ohessa tarjoamme muitakin palveluja:

-kuolinpesäsiivoukset

-vaativat erikoissiivoukset (mm. raivaus-, erite- ja rikospaikkasiivous)

-tilojen perussiivousta

-jätteiden ja tavaroiden kuljetusta – täysin kattavat palvelut ja kaikki saman katon alta, kaikenlaisiin kohteisiin! Hoidamme prosessit alusta loppuun.

 

Tarjoamme erikoissiivouksessamme asiantuntevaa, hienovaraista, empaattista ja tahdikasta palvelua koulutettujen ammattilaisen avulla.

 

Meillä on puhelinpäivystys ympäri vuorokauden (arkipäivät Katri Varonen, klo 16–08 ja viikonloput Minttu Väisänen). Pyrimme aina kartoittamaan siivouskohteen ja aloittamaan työt mahdollisimman nopeasti.

 

Rakentamiseen liittyviin kysymyksiin vastaa Lapin Monipalvelu Oy:n toimitusjohtaja Jouni Lappalainen. Toiminta-alueemme on koko Lappi ja Oulun seutu. 

 

Erikoissiivouksien hinta koostuu aina tapauskohtaisesti ja ennakkotietojen perusteella. Jokainen siivouskohteemme on erilainen.


Taloyhtiöiden All risk -tyyppinen vakuutus kattaa erikoissiivouksen kulut, jos rakenteet ovat kärsineet.

Erikoissiivouspalvelut

Lapin Monipalvelu Oy:n ja Hautauspalvelu Väisänen Oy:n osaajat ovat yhdistäneet ammattitaitonsa ja tarjoamme ainoana alueellamme palvelua, jossa erikoissiivouksia (kalma-, rikospaikka-, erite-, raivaussiivous) voidaan tarjota erittäin kattavalla menetelmällä.

Riveissämme on niin siivouksen ja rakentamisen kuin kuljetuksenkin pitkäaikaisia ammattilaisia. 

 

Pystymme tarjoamaan kohteisiin siivouksen lisäksi mahdolliset purkutyöt, kosteusmittaukset, raportoinnit, korjausrakentamisen jätteiden kuljetuksineen, kaikki samalta palvelun tarjoajalta. Näin voidaan tiputtaa prosessista ylimääräiset välikädet pois, samalla toiminta nopeutuu ja hinnoittelu on selkeämpää.

 

Lapin Monipalvelu Oy tarjoaa kattavasti kaikenlaisia rakentamiseen, siivoukseen, kuljetukseen ja kiinteistönhoitoon liittyviä palveluja.

 

Pyrimme aina toimimaan nopealla aikataululla, oli kyse millaisesta asiakkaan tarpeesta tahansa.

Yhteystiedot

Katri Varonen
Lapin Monipalvelu Oy
toimisto@lapinmonipalvelu.fi
040 628 0086

 

Jouni Lappalainen
Lapin Monipalvelu Oy
info@lapinmonipalvelu.fi
044 235 1091

 

Minttu Väisänen
Hautauspalvelu Väisänen Oy
hautauspalvelu@hautauspalveluvaisanen.fi
040 869 1833