Muistotilaisuus ja muut palvelut 

Hautauspalvelu Väisänen Oy on tukenasi hautausjärjestelyiden kaikissa vaiheissa. Huolehdimme toiveidesi mukaan myös muistotilaisuuden järjestelyistä.

Yhteystietomme

Ota yhteyttä hautaustoimistoomme ja kerro, kuinka voisimme olla avuksi juuri sinulle. Saat meihin yhteyden tarpeen mukaan ympäri vuorokauden. Palvelemme koko Meri-Lapissa.

Apunasi muistotilaisuuden järjestämisessä

Hautajaiset ovat viimeinen juhla, joka ihmiselle järjestetään. Tilaisuuteen liittyy surua, mutta myös mukavia muistoja, iloa ja yhdessä aterioimista sekä kahvittelua. 


Hoidamme oman pitopalvelumme toimesta halutessanne kaikki pitopalvelujärjestelyt. Mikäli on tiedossa, että saattoväkeä on paljon, tilaisuus kestää useamman tunnin ja hautajaisvieraita tulee pitkän matkan takaa, tarjolla voi olla kunnon ateria. Toisaalta myös voileipäpöytä ja kakkukahvit ovat hyvä vaihtoehto. Jos haluatte juhlanne järjestettäväksi muualla kuin seurakunnan tiloissa, olisi hyvä huomioida juhlapaikan riittävä keittiövarustus.

Muistotilaisuuden ohjelmaan kuuluu pääsääntöisesti muistopuheita, musiikkia, virsiä, adressien lukua ja tarjoilua. Muistotilaisuudet ovat lämminhenkisiä tilaisuuksia elämän polulla. Yhdessä voitte jakaa muistoja, vainajan elämäntarinaa ja hetkiä, jotka ovat jääneet läheisten mieleen. 


Ota yhteyttä toimistoomme ja kerro muistotilaisuuteen liittyvistä toiveistanne. Huolehdimme tilaisuuden järjestelyistä sekä suunnittelemme juhlaanne sopivan menun tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti.

Muut palvelut

Siunaustilaisuus

Tarvittaessa järjestämme siunaustilaisuuteen laulajan, soittajan, valokuvaajan tai esimerkiksi arkun kantajat, jos heitä ei saattoväestä löydy.

Kuolinilmoitus lehteen

Autamme tarvittaessa kutsujen, kuolinilmoitusten, hautajaisten käsiohjelman ja kiitoskorttien suunnittelussa sekä toteutuksessa.

Kukat ja koristelut

Voit tilata kauttamme kaikki siunaus- ja muistotilaisuuden sidontatyöt. Eijan kukka

 

 

Täytettävä Toiveeni-kansio

Helpotat omaistesi taakkaa surun hetkellä, kun kirjaat ylös, miten
haluaisit, että omat hautajaisesi järjestetään.

Lataa Toiveeni-kansio klikkaamalla kansion kuvaa tai painamalla TÄSTÄ